Educaid en WellWishes zijn uitgenodigd voor 2015Festival, dat op 5 september 2015 gehouden wordt in het Friese Elfstedenstadje IJlst. Een uniek festival, met muziek, theater, wetenschap, debat en kunst, waar de successen van vijftien jaar Millenniumdoelen gevierd worden.

Dit jaar lopen de Millenniumdoelen af. Op het 2015Festival blikt men terug op de behaalde resultaten. Waarover heel veel valt te zeggen, zowel positief als negatief. Ook wij praten mee en WellWishes zal er haar FloFlo-boorsysteem demonstreren.

Het programma vindt plaats van 12.00 tot 23.00 uur en biedt een bonte mix van muziek, theater, sport en debat. Het historische centrum van IJlst fungeert als festivalterrein, waar langs de grachten en in huiskamers de successen van de Millenniumdoelen worden gevierd. Op het programma staan o.a. Dotan, Pieter Derks, Dolf Jansen, Spinvis, minister Ploumen en Moustapha Amadou Seck.

Reguliere tickets kosten €10,- in de voorverkoop. Wanneer je een ticket aan de poort van het festival koopt, kost deze €15,-. Kinderen tot 12 jaar krijgen gratis toegang.